Hilsener til skolen

Kære fantastiske lærere og ledelse.

Tusind, tusind tak for jeres søde hilsner til XX i afskedsbogen, hun fik i går fra elever og lærere!

Det er meget, meget rørende og overvældende at mærke al jeres kærlighed og gode ønsker for hende.

Hun stortudede også selv i går aftes, da vi læste den igennem ♥

MANGE tak for alle jer – I er topdygtige og kompetente både fagligt, pædagogisk og menneskeligt. Vi vil være jer evigt taknemmelige for alt det, I har givet XX og klassen med på vejen gennem de seneste 9 år.

(…)

Tak for det hele og hav en vidunderlig sommer!

juni 2023(citat- mor til en elev i 8 klasse)

Kære alle.

I har alle mere eller mindre været en del af xx skolegang og derfor føler jeg for at sende en afskedshilsen til jer efter den fineste afslutning for 9. klassen i går. Tak for den dejlige tale.

Da Waldorf Skolen for 6 år siden, efter “systemet” havde givet op på XX og havde travlt med at skaffe sig af med “problemet”, indvilgede  i at give XX en chance på trods af en trist og kedelig start i folkeskolen, blev det begyndelsen på en bedre fremtid for XX.

Jeg er så fyldt med taknemmelighed for denne beslutning og jeg har aldrig været i tvivl om at det er verdens bedste skole for XX. Den rejse XX og jeg har været på sammen med jer har været så lærerig for os begge. 

(…)

Så et dybfølt tak til både klasselærere, faglærer og kontoret for at være med til at forme et helt menneske, som nu er klar til at møde verdenen.

(…)

Nyd sommeren. I har så meget fortjent den kommende ferie.

juni 2023(citat- mor til en elev i 9. klasse)