Natalia Gordeyeva

Musikunderviser

Natalia underviser i violin.

Om Natalia
Natalia er en meget erfaren kammermusiker. Som medlem af kammergrupper og som solist har  Natalia optrådt på betydningsfulde europæiske scener, såsom Casa Paganini i Genova, Teatro  Filarmonico i Verona, United Nations Hall i Genève, Victoria Hall i Genève, Deutsche Bank Hall i  Benelux, Tonhalle i Zürich og European House i København. Natalia var gæst ved Snow and  Symphony-festivalen i Sankt Moritz, Yehudi Menuhin-festivalen i Gstaad og Jewish Culture  Festival i København. Natalia har også optrådt med solorecitaler i Tokyo og Osaka, Japan. Nylige  recitals er planlagt i Schloss Elmau (Tyskland) under Deutsche Bank International Forum og i Lions  Club Zurich (Schweiz).

I en alder af 7 år gav hun sin første recital. Som 10-årig optrådte hun som solist med  kammerorkesteret “Kyiv Camerata”. Senere fik hun sin store scene-debut i Kyiv, hendes hjemby, da  hun som 13-årig succesfuldt optrådte med National Philharmonic Orchestra of Ukraine. Under sine  studieår på National Music Academy of Ukraine deltog Natalia i talrige internationale konkurrencer  og vandt flere priser.

Efter at have afsluttet sine studier med Prof. Kayaleh i Genève (Schweiz), valgte Natalia at vende  tilbage til sit hjemland inspireret til at skabe et uddannelsescenter, der ville ændre ansigtet af  musikuddannelse i Ukraine. Hun åbnede sin private musikskole i 2014 i Kyiv, som var den første  private musikuddannelsesinstitution i Ukraine. Succesen med “Music Arts Academy of Natalia  Gordeyeva” motiverede mange andre private musikskoler til at åbne over hele landet. Lige efter  “Værdighedsrevolutionen” så hun sin mission i at gøre den europæiske uddannelsesstil tilgængelig  for mennesker i alle aldre og professioner, uden at blive dømt efter deres musikalske talent. Natalia  arbejdede hårdt på at udvikle amatør-musikaliteten i Ukraine og troede, at det ville hæve det  generelle kulturelle niveau i det ukrainske samfund.

Under Natalias ledelse gav “Music Arts Academy” plads til mange unge talenter. Det udviklede sig  til en uddannelsesplatform, der husede internationale projekter, mesterklasser og samarbejde.  Blandt gæsterne ved disse projekter var verdenskendte navne som cellist Gary Hoffman, violinist  Valeriy Sokolov, pianist Antoniy Baryshevskiy og violinist Diana Tishenko.

Efter invasionen af Ukraine den 24. februar 2022 flyttede Natalia til Danmark og forpligtede sig til  at deltage i krigsindsatsen i Ukraine ved at arbejde tæt sammen med humanitær hjælp og arrangere  støttekoncerter.